Speciale actie 2017

De 2202 als speciale actie voor onze lezers

Collectors' item enkel verkrijgbaar via Modelspoormagazine

Profiteer van 50 euro korting als abonnee!

 

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN

Nieuws:

6 december: een eerste lot staat klaar voor verzending.

Pakjes actie2017

3 december: de modellen worden vanaf deze week verstuurd. Dit kan enkele weken duren, maar we hopen dat iedereen zijn bestelling mag ontvangen voor het einde van het jaar!

7 november: de modellen zijn momenteel van uit de fabriek onderweg naar België. Na grondig testen zullen ze worden verstuurd in de tweede helft van de maand december.

25 augustus: we stuurden een mailtje aan diegenen van wie de betaling geregistreerd werd.

24 juli: een herinnering is verstuurd aan alle deelnemers die tot op heden niet betaalden.

1 juli: de prototypes zijn er:

 

5 juni 2017: De deelnemers aan deze actie ontvingen deze avond een uitnodiging om te betalen.

Niets ontvangen? Kijk even in de spam folder.

Nog steeds niets ontvangen? Stuur ons een mailtje: info@modelspoormagazine.com

 

 

 

Reeds voor de vijfde maal op rij presenteren we een exclusief model dat Modelspoormagazine zijn lezers, en vooral zijn trouwe abonnees, aanbiedt aan een attractieve prijs. Na het grote succes met de 2302 van vorig jaar, konden we de fabrikant opnieuw overtuigen om een wel heel speciale versie van een locomotief te maken, enkel voor u!

Na de series 23 en 25 breidt Van Biervliet hun reeks elektrische locomotieven verder uit en brengt eind dit jaar de reeks 22 op de markt. Het allereerste model van deze reeks 22 wordt voor de lezers van dit blad gemaakt, nog voor de normale versies verschijnen. Traditioneel nemen we geen genoegen met een eenvoudig exemplaar uit een ganse reeks, maar moet er iets exclusiefs aan de loc zijn. Zoals bij de 2302 uit 2016, heeft 'onze' 2202 een speciaal rooster en is daarmee een uniek exemplaar. Om de koeling van de elektrische installatie te verbeteren, werd bij een aantal locs reeks 22 en 23 een proef uitgevoerd met verschillende geplaatste en/of gewijzigde luchtroosters. Bij de 2202 was dit een bijkomend (groot) verluchtingsrooster in de bovenste helft van één zijwand tussen het tweede en derde ronde venster, aan de zijde van het Jeumont-Heydmanblok.

In de dakrand van de locomotief waren tevens aanpassingen nodig aan de bestaande ventilatie. Hiervoor werd een nieuwe dakconstructie gemaakt met inbegrip de verluchting aan de beide bovenkanten. Zodoende werden de vroegere ventilatieroosters in de bovenrand vervangen. Hierdoor kregen een zestal roosters een gewijzigd uitzicht. Ze werden iets verhoogd opgesteld ten opzichte van de vroegere verluchting en hebben een iets kleinere afmeting.

Voor onze actie-locs werd dus een aanpassing aan de mal gemaakt. Het spreekt voor zich dat alle verdere exemplaren die Van Biervliet in de toekomst gaat uitbrengen, versies van de 'normale' reeks 22 zullen zijn. Wie de gewijzigde 2202 aan zijn collectie wil toevoegen kan dit dus enkel doen door in te schrijven op deze actie van Modelspoormagazine. Iedere lezer, abonnee of niet kan meerdere exemplaren bestellen. Zoals de traditie het wil, krijgen onze abonnees een extra financieel voordeel.

Dubbelactie

De 2202 met gewijzigde roosters reed tussen oktober 1978 en maart 1996 rond in het toenmalige gele jasje en was daarna nog tot  februari 2003 te zien in 't blauw. Voor de redactie was het moeilijk kiezen tussen de gele en de blauwe loc en omdat het wellicht voor de lezer ook zo is, werd besloten om maar meteen beide versie te laten produceren. Abonnees kunnen bij de bestelling van zowel de blauwe als de gele versie genieten van een eenmalige korting. Dubbel voordeel dus! Voor wat de gele versie betreft werd geopteerd voor de stelplaats Brussel-Zuid, wat de loc situeert tussen 10 maart 1975 en 2 mei 1984. Tijdens zijn aanhechting aan de stelplaats Charleroi werd de loc vanaf 7 maart 1996 ingezet in haar nieuwe blauwe livrei tot de schrapping op 5 februari 2003.

Dit model wordt uitgebracht in een éénmalige oplage en is enkel te verkrijgen via Modelspoormagazine, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Lezers en niet-lezers kunnen van dit uniek aanbod gebruik maken en de locs bestellen aan een interessant prijs. De normale winkelprijs van de andere locs uit de reeks 22 zal 229 euro bedragen voor de 2-rail analoge versie. Ondanks dat het hier een aangepaste kast betreft, wat normaal gezien een extra kost met zich meebrengt, kunnen we de modellen aanbieden met korting en gratis verzending naar Europa. Voor onze abonnees is er bovendien een extra aantrekkelijke korting voorzien, zodat zij maar liefst 30 euro en de verzendkosten uitsparen ten opzichte van de catalogusversies. Ook nu weer is voorzien in 5 uitvoeringen, 2-rail of 3-rail, analoog of digitaal, met of zonder geluid. Elk van deze 5 versies kan in gele of blauwe livrei geleverd worden. De productie van de loc kan starten zodra we genoeg inschrijvingen hebben. De bestelde locs zullen in het najaar veilig en verzekerd opgestuurd worden. De verzendkosten zijn in de prijzen inbegrepen.

Een overzicht van de verschillende versies

Versie (GEEL):

Prijs abonnee 

Prijs niet-abonnee 

1. 2-rail analoog GEEL

199 euro

224 euro

2. 2-rail DCC GEEL

229 euro

254 euro

3. 2-rail DCC-SOUND GEEL

309 euro

334 euro

4. 3-rail DIGITAAL Mfx GEEL

229 euro

254 euro

5. 3-rail DIGITAAL Mfx SOUND GEEL

309 euro

334 euro

Versie (BLAUW):

Prijs abonnee 

Prijs niet-abonnee 

6. 2-rail analoog BLAUW

199 euro

224 euro

7. 2-rail DCC BLAUW

229 euro

254 euro

8. 2-rail DCC-SOUND BLAUW

309 euro

334 euro

9. 3-rail DIGITAAL Mfx BLAUW

229 euro

254 euro

10. 3-rail DIGITAAL Mfx SOUND BLAUW

309 euro

334 euro

 

Hoe gaat deze actie in zijn werk?

Klik hieronder op de link naar het inschrijvingsformulier dat u zorgvuldig invult. We hebben uw adres nodig om de locomotief later te kunnen opsturen en we hebben een geldig email-adres nodig om u een bevestiging te sturen.

U krijgt een bevestigingsmail van ons. Het is zeer belangrijk om deze te openen en de link te klikken! Dit is een controle dat het email-adres geldig is en dat de bestelling door u aangevraagd is. Zonder deze bevestiging is uw inschrijving niet geldig en komt die ook niet bij ons terecht! Voor abonnees is er bij ons nog een manuele controle nodig op naam, adres en abonneenummer. Eens we voldoende exemplaren hebben bereikt sturen we alle inschrijvers een uitnodiging tot betaling. Pas als deze betaling verwerkt is wordt uw inschrijving definitief. Wacht u rustig onze uitnodiging om te betalen af. We zullen dit ook melden in Modelspoormagazine en op deze site.

Abonnees kunnen één gele en/of één blauwe loc bestellen aan de speciale prijs van 199 euro (+ eventuele opties, zie tabel, linker kolom), dus met 25 euro korting per stuk. Bij bestelling van een gele + een blauwe loc geniet de abonnee dus van een prijsvoordeel van 50 euro ten opzichte van de niet-abonnee!

Dus: bestel zoveel exemplaren van elke versie als u wenst. Een abonnee krijgt automatisch een korting van 25 euro op één van de gele en één van de blauwe versies, dus maximaal 50 euro korting.

Iedereen (dus ook een niet-abonnee) kan zonder limiet een aantal locs bestellen aan de prijs die in de rechter kolom van de tabel staat. Het spreekt voor zich dat 3-rail modellen (Märklin systeem) en digitale modellen meer kosten.

Voorbeelden:

Voorbeeld 1. Ik bestel:

Een 2-rail analoog GEEL aan 224 euro.

* Ik ben geen abonnee en betaal 224 euro

* Ik ben abonnee, ik betaal 224 – 25 = 199 euro

Voorbeeld 2. Ik bestel:

Een 2-rail analoog GEEL aan 224 euro + een 2-rail DCC-SOUND GEEL aan 334 euro.

* Ik ben geen abonnee en betaal 224 + 334 = 558 euro

* Ik ben abonnee, ik betaal 224 + 334 – 25 = 533 euro

Voorbeeld 3. Ik bestel:

Een 3-rail DIGITAAL Mfx SOUND GEEL aan 334 euro + een 3-rail DIGITAAL Mfx SOUND BLAUW aan 334 euro.

* Ik ben geen abonnee en betaal 334 + 334 = 668 euro

* Ik ben abonnee, ik betaal 334 – 25 + 334 – 25 = 618 euro

Voorbeeld 4. Ik bestel:

Een 2-rail analoog GEEL aan 224 euro + een 3-rail DIGITAAL Mfx SOUND GEEL aan 334 euro + een 2-rail DCC-SOUND BLAUW aan 334 euro + een 3-rail DIGITAAL BLAUW aan 254 euro.

* Ik ben geen abonnee en betaal 224 + 334 + 334 + 254 = 1146 euro

* Ik ben abonnee, ik betaal 224 – 25 + 334 + 334 – 25 + 254 = 1096 euro

 

Levering volgt dan meer dan waarschijnlijk eind 2017.

 

Wacht op een uitnodiging tot betalen en schrijf daarna de verschuldigde som over.

 

Abonnees krijgen automatisch een extra korting van 25 euro op de aangegeven prijs voor één besteld exemplaar en zelfs 50 euro als ze zowel een geel als een blauw model bestellen.