Speciale actie 2018

De AM106 – TBL2 als speciale actie voor onze lezers

Collectors' item enkel verkrijgbaar via Modelspoormagazine


Nieuws

November 2018 - De eerste modellen zijn verstuurd naar de inschrijvers. Het betreft de DC 2-rail versies. De rest volgt zeer binnenkort!

April 2018 - De inschrijvingen zijn afgesloten. Levering volgt dan meer dan waarschijnlijk eind 2018.

13 April - De uitnodigingen om te betalen zullen vermoedelijk in de loop van de maand mei verstuurd worden per mail. U leest het hier wanneer de mails verstuurd zijn.

24 mei - We controleren momenteel alle inschrijvingen. Binnenkort krijgen alle inschrijvers een mail met de detais in verband met de uit te voeren overschrijving.

21 juni - De mail met de verzoeken om het bestelde model te betalen gaat binnenkort verzonden worden. Met onze excuses voor de vertraging.

22 juni - De mail met de verzoeken om het bestelde model te betalen zijn verzonden. Indien u deze niet ontving raden we u aan om goed in de spamfolder te kijken. Niets ontvangen? Contacteer ons info@modelspoormagazine.com


U leest alles over de AM106 – TBL2 in het grootbedrijf Modelspoormagazine 176 van januari 2018.

Het elektrisch motorstel 106 behoorde tot de reeks AM54 en werd geleverd op 11-01-1956. Op 1 juli 1994 werd het stel 106 uit de reizigersdienst teruggetrokken en ter beschikking gesteld van de tractiewerkplaats Kinkempois. Op 1 augustus 1995 werd stel 106 overgedragen aan de Directie Infrastructuur ES en Seininrichting. En hiermee begint het verhaal van de 106 TBL2 in dienst van de signalisatie. Het stel onderscheid zich van de rest door de schildering van de letters en cijfers “TBL2” op de flanken.

Het model van de AM54 werd uitvoerig besproken in Modelspoormagazine nummer 172 van september 2017. Het model van onze actie is technisch volledig identiek. Enkel de schildering is afwijkend.

 

AM54 tbl2 kl

Onze actie voor abonnees en lezers

Het model van het motorstel AM106 wordt uitgebracht in een éénmalige oplage en is enkel te verkrijgen via Modelspoormagazine, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Ook nu weer is voorzien in 5 uitvoeringen, 2-rail of 3-rail, analoog of digitaal, met of zonder geluid. Standaard is binnenverlichting voorzien (winkelprijs 49 euro). Alle digitale versies zijn bovendien uitgerust met een powerpack ter waarde van 35 euro. Lezers en niet-lezers kunnen van dit uniek aanbod gebruik maken en het stel bestellen aan een interessant prijs. De normale winkelprijs van het stel, inclusief binnenverlichting is 448 euro voor de 2-rail analoge versie. Digitale versies kosten vanzelfsprekend meer (zie tabel). Voor al onze lezers kunnen we een korting van 25 euro aanbieden, met gratis verzending. Voor onze abonnees is er bovendien een extra aantrekkelijke korting voorzien van nogmaals 25 euro, zodat zij maar liefst 50 euro en de verzendkosten uitsparen ten opzichte van de catalogusversies. De productie van het stel kan starten zodra we genoeg inschrijvingen hebben. De bestelde stellen zullen in het najaar veilig en verzekerd opgestuurd worden.  Als kers op de taart zal er bij elke zending een gratis toegangskaart voor de 9e Grote Modelspoorexpo in oktober 2018 zitten!

Een overzicht van de verschillende versies

Versie:

Lezer-prijs

1. 2-rail analoog

423 euro

2. 2-rail DCC

463 euro

3. 2-rail DCC-SOUND

553 euro

4. 3-rail DIGITAAL

463 euro

5. 3-rail DIGITAAL Mfx SOUND

553 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonnees krijgen bovenop de hierboven vermelde prijs een korting van 25 euro op één besteld exemplaar. De verzendkosten zijn in de prijzen inbegrepen.

Hoe gaat deze actie in zijn werk?

Om in te schrijven klikt u op de link die duidelijk aangeduid staat onderaan deze pagina. U wordt dan doorverwezen naar het inschrijvingsformulier dat u zorgvuldig invult. We hebben uw adres nodig om het stel later te kunnen opsturen en we hebben een geldig email-adres nodig om u een bevestiging te sturen.

U krijgt vervolgens een bevestigingsmail van ons. Het is zeer belangrijk om deze te openen en de link te klikken! Dit is een controle dat het email-adres geldig is en dat de bestelling door u aangevraagd is. Zonder deze bevestiging is uw inschrijving niet geldig en komt die ook niet bij ons terecht! Voor abonnees is er bij ons nog een manuele controle nodig op naam, adres en abonneenummer. Eens we voldoende exemplaren hebben bereikt sturen we alle inschrijvers een uitnodiging tot betaling. Pas als deze betaling verwerkt is wordt uw inschrijving definitief. Wacht u rustig onze uitnodiging om te betalen af over enkele maanden. We zullen dit ook melden in Modelspoormagazine.

Iedereen (dus ook een niet-abonnee) kan zonder limiet een aantal stellen bestellen aan de prijs die in de tabel staat.

Abonnees krijgen van ons automatisch een éénmalige extra korting van 25. Duid in elk geval duidelijk aan dat u abonnee bent, zelfs als u uw abonneenummer niet kent!

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Levering volgt dan meer dan waarschijnlijk eind 2018.