Wie zijn wij

Meta Media Groep bvba werd opgericht in 1997 te Schellebelle door Dirk Melkebeek. Hij maakte van z’n hobby z’n beroep en dit met groot succes. Hij bracht uit het niks samen met zijn naaste medewerkers Guy Van Meroye en Guy Holbrecht Modelspoormagazine en Train Miniature Magazine uit mede door de steun en hulp van zijn vrouw Vivian Tavernier. Niet alleen voor de miniatuur wereld bracht Meta Media Groep bvba een magazine op de markt maar ook voor de echte treinspotters – zo namen ze het blad Spoorwegjournaal over van Kurt Heidbreder. Samen met Max Delie en Michel Van Ussel brengen ze dit steeds, keer op keer tot een prachtig magazine voor het grootbedrijf. Hiervan bestaat ook de Franstalige uitgave: Journal Du Chemin de Fer.

In 2012 kwam Dirk Melkebeek helaas te overlijden en sindsdien zet zijn vouw Vivian Tavernier samen met de medewerkers het bedrijf met hart en ziel verder. Zij is de economische bron achter dit bedrijf en verzorgt vooral de boekhouding en de expo’s doorheen het jaar.

De foto’s die we in het magazine te zien krijgen, onder meer gemaakt door een van onze vaste fotografen Gerard Tombroek, en de teksten die gepubliceerd worden, worden door onze vormgeefster Shari Buyle tot een mooi ontwerp opgemaakt.

Voor vragen omtrent abonnementen kan men terecht bij Jessie Van Kerckhove die de abonnees graag te woord staat, m.a.w. zij verzorgt alles inzake de abonnementenservice.

Tweejaarlijks organiseert Meta Media Groep bvba dankzij de grote hulp van verschillende medewerkers ook een eigen expo in oktober die zeker een bezoekje waard is: in 2018 is het ondertussen onze 9e editie. Zodra de expo nadert zal u de nodige informatie zeker terug vinden op onze website en op www.modelspoorexpo.be.

Verantwoordelijke uitgeverij, boekhouding & administratie: Vivian Tavernier

 

Modelspoormagazine:

Hoofdredacteur, promotie en advertenties: Guy Van Meroye - guy.vanmeroye@modelspoormagazine.be

Eindredacteur & webmaster: Luc Dooms - luc.dooms@modelspoormagazine.be

Kernredactie: Guy Holbrecht, Luc Dooms, Guy Van Meroye, Gerard Tombroek (redactie@modelspoormagazine.be)

Opmaak: Jessie Van Kerckhove

Abonnementenservice: Jessie Van Kerckhove – abo@metamediagroep.be

Forummoderatoren: Gerolf Peeters en Erwin Janssens

Licenties & copyrights: - info@modelspoormagazine.be

Druk: Geers Offset nv, Oostakker

Verdeling: AMP nv Brussel, Aldirpess bv Utrecht

 

Spoorwegjournaal: 

Hoofdredacteur: Max Delie - redactie@spoorwegjournaal.be

Redactiechef Rails & Foto’s: Michel Van Ussel

Opmaak: Jessie Van Kerckhove

Abonnementenservice: Jessie Van Kerckhove – abo@metamediagroep.be

Promotie & Advertenties: Guy Van Meroye - info@modelspoormagazine.be

Licenties & copyrights: - info@modelspoormagazine.be

Druk: Geers Offset nv, Oostakker

Verdeling: AMP nv Brussel, Aldirpess bv Utrecht