In april 2023 plannen we de eerste speciale editie van Modelspoormagazine, een blad volledig gewijd aan de majestueuze modelspoorweg ‘Rosebecq’ gebouwd door Evan Daes.  In deze uitgave op liggend formaat A4 bieden we een overzicht van de bouw van deze bijzondere modelbaan van A tot Z met de nadruk op de beelden van de afgewerkte modelspoorweg.

Door de sterk gestegen prijzen van het drukwerk kunnen we dit blad enkel realiseren bij voldoende inschrijvingen. De speciale editie zal ook niet verdeeld worden via de krantenwinkels en kan uitsluitend bekomen worden bij de uitgever en enkele modelspoorhandelaars. 

De verkoopprijs is vastgesteld op €16 voor een uitgave van 84 pagina’s op luxe-papier.

U kan nu reeds intekenen voor deze uitgave buiten reeks aan gunstvoorwaarden, en genieten van een korting van 10% op de verkoopprijs en gratis verzending bij verschijnen. Lezers woonachtig in België betalen € 14,40, voor lezers in Nederland bedraagt de prijs inclusief verzending bij verschijnen € 16.   

Indien het boek gerealiseerd wordt kan het ook na verschijnen aangeschaft worden bij de uitgever aan de normale prijs van € 16 exclusief verzendkosten (België -B pack Secure 9 Euro – buiten EU = 16,90 EUR).

Erreur : Formulaire de contact non trouvé !

Menu