Veelgestelde vragen

FAQ Modelspoormagazine - Spoorwegjournaal - Meta Media Groep
Hoe vind ik mijn abonneenummer terug?
Hoe weet ik wanneer mijn abonnement afloopt?
Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?
Hoe werkt de cadeaubon?
Is betalen via de app “Payconiq“ mogelijk?
Hoe werkt het Forum?
Kan ik een zoekertje plaatsen?
Hoe weten jullie mijn adres bij het uitvoeren van een betaling
Hoe vind ik mijn abonneenummer terug?

Het abonneenummer staat op de folie geprint en bevindt zich net boven de naam van de geadresseerde of kan u navragen bij onze dienst abonnementen: abo@metamediagroep.be of op het nummer: 0032 497 20 04 44.

Hoe weet ik wanneer mijn abonnement afloopt?

De einddatum van uw abonnement is enkel op te vragen via de abonnementendienst. Zolang u geen betaaluitnodiging heeft ontvangen (per e-post of gewone post) is uw abonnement in principe nog geactiveerd. Raadpleeg regelmatig uw Spam-mail.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Neen, u bepaalt zelf of u uw abonnement wenst te verlengen.  Uw abonnement wordt enkel verlengd indien uzelf een betaalopdracht heeft gegeven en wij de betaalbevestiging kunnen registreren op onze bankafschriften. U hoeft ons dus geen opzegverzoek te sturen. U wordt automatisch per afzonderlijk schrijven uitgenodigd om te verlengen na toezending van de laatste editie.  Raadpleeg regelmatig uw Spam-mail.

Hoe werkt de cadeaubon?

De waardebon is één jaar geldig en kan ingezet worden, als korting of als integraal bedrag voor de aanschaf van een abonnement, de verzamelmap, boeken enz die door MMG aangeboden worden.  Om een cadeaubon aan te vragen kan u een bedrag naar keuze storten op ons algemeen rekeningnummer: BE78 4441 7295 1168. Dit ten name van Meta Media Groep bvba – Hekkergemstraat 31 – 9260 Schellebelle. Gelieve in de mededeling ‘cadeaubon’ te vermelden. Het gevraagde wordt u na ontvangst van betaling opgestuurd. Meer info: abo@metamediagroep.be of 0032 497 20 04 44.  Raadpleeg regelmatig uw Spam-mail.

Is betalen via de app “Payconiq“ mogelijk?

Payconiq bij Modelspoormagazine - Spoorwegjournaal - Meta Media groep

nderdaad, dat kan voorlopig enkel op beurzen waaraan wij deelnemen.  Of ter plaatse in ons kantoor te Schellebelle

Hoe werkt het Forum?

Ons forum is een virtuele ontmoetingsplaats tussen modelspoorliefhebbers, waarop heel wat informatie kan gevonden worden. Heeft U een vraag? U wordt met plezier verder geholpen. Hier vindt U de laatste nieuwtjes, de recentste technieken en af en toe is er plaats voor een grap.

Benieuwd geworden? Neem zelf een kijkje : forum.modelspoormagazine.be

Als U aan de discussies wenst deel te nemen moet U zich wel inschrijven. Hou er rekening mee dat uw aanvraag door één van de admins moet worden goedgekeurd, dus geduld a.u.b.

forum Modelspoormagazine

Kan ik een zoekertje plaatsen?

Wanneer u opzoek bent naar een iets of u biedt iets te koop aan dan kan u gebruik maken van de zoekertjesbon of beter genaamd onze ‘seintjesbon’.
Deze vindt u terug in ons magazine op de agenda pagina.

Een publicatie voor niet abonnees bedraagt €5,00. Voor abonnees is deze inlassing gratis.

Hoe weten jullie mijn adres bij het uitvoeren van een betaling

• Voor België: Wij krijgen uw adresgegevens door via de financiële instelling op onze betaalafschriften.

• Voor andere landen: stuur ons aub een mailtje met uw adres van de begunstigde zodat wij hier alvast notitie van kunnen nemen en u een betaalreferentie kunnen bezorgen.

Geen antwoord op uw vraag?

Contacteer ons op

abo@metamediagroep.be of
op 0032 497 200 444

Wij helpen u graag verder!

modelspoormagazine
logo Spoorwegjournaal

Menu