Wat is Modelspoormagazine

Modelspoormagazine is een maandblad dat in 2024 aan zijn 26e jaargang bezig is. Modelspoormagazine richt zich tot modelbouwers, liefhebbers van modelspoorwegen.

Het is een kwaliteitsblad van 84 kleurbladzijden, voorzien van een glanzende kaft. Het magazine besteedt hoofdzakelijk redactionele aandacht aan de kunst van het modelbouwen in al zijn facetten.
Per item worden alle handelingen stap voor stap toegelicht, geïllustreerd met heldere kleurenfoto’s.

In elke editie voorzien wij diverse testen, modelspoorwegen, nieuws en recensies.

Voor extra ondersteuning zorgt een forum van ervaren modelbouwers. Modelspoormagazine is aan voordelig tarief als abonnement verkrijgbaar of los te koop in de betere boekhandel in België en Nederland.

Voor onze zuiderse landgenoten, zuiderburen en andere Franstaligen bestaat de Franstalige versie: Train Miniature Magazine.

Huidige editie

Kalender van de maand

Staand formaat

 

 

 

Liggend formaat

 

Extra verkooppunten

Wenst u ook verdeler te worden? Contacteer ons via info@mediaenrail.be of 0032 497 54 06 48

Eerder verschenen edities bestellen

logo modelspoormagazine

Een eerder verschenen editie van Modelspoormagazine kan bekomen worden door storting van:

 • € 13,50 (p. stuk incl. port BELGIE)
 • € 18,50 (p. stuk incl. port EUROPA)

op rekening BE 68 0019 6090 6934 op naam van Media & Rail VOF, Leonarduslaan 10, 2960 Brecht, met de mededeling ‘verl abo MSM’.

Bestelt u meerdere exemplaren neem aub contact op met onze dienst abonnementen via abo@mediaenrail.be, zo kunnen wij de verzendkosten berekenen.

** Voor geïnteresseerden uit Nederland – Uw adresgegevens worden helaas niet automatisch vermeld op onze bankafschriften. Alvast bedankt om deze veiligheidshalve te willen doormailen naar abo@mediaenrail.be svp. *

 

Zowel voor Modelspoormagazine als voor Spoorwegjournaal zijn bijna alle edities voorradig. Bent u op zoek naar een ontbrekend exemplaar voor uw verzameling geef ons een seintje, wij helpen u graag verder.

Verzamelmappen Modelspoormagazine

 • BESTELLING BINNEN BELGIE:
  Eén verzamelbox bestellen kan door overschrijving van het juiste bedrag + € 8,55 verzendingskosten (BPACK) op BE 68 0019 6090 6934 ten name van Media & Rail VOF – Leonarduslaan 10, 2960 Brecht met vermelding van uw adres en ‘MSM box”
 • VOOR EU LANDEN:
  + € 16,40 verzendingskosten (BPACK WORLD LIGHT) via internationale betaling op rekening BE 68 0019 6090 6934.
 • VOOR NEDERLAND:
  Neem contact op via: abo@mediaenrail.be voor een gepersonaliseerde prijsopgave.

Wenst u meerdere mappen te bestellen of wenst u nog wat informatie? Contacteer ons via abo@mediaenrail.be of 0032 497 54 06 48

Menu