Wat is Spoorwegjournaal

Spoorwegjournaal bestaat 30 jaar en is een tweemaandelijks tijdschrift dat zich hoofdzakelijk richt tot treinliefhebbers.

Het is een kwaliteitsblad van 84 kleurbladzijden, voorzien van een glanzende kaft. Het magazine besteedt hoofdzakelijk redactionele aandacht aan het rollend materieel van het Belgische grootbedrijf. De reportages zijn geïllustreerd met heldere kleurenfoto’s.

Spoorwegjournaal is aan voordelig tarief verkrijgbaar als abonnement of los te koop in de betere boekhandel in België en Nederland.
Voor onze zuiderse landgenoten bestaat de Franstalige versie : Journal du Chemin de Fer.

Huidige editie

Inkijkexemplaar

Bekijk hieronder het inkijkexemplaar

SJ boekje

Extra verkooppunten

Wenst u ook verdeler te worden? Contacteer ons via info@mediaenrail.be of 0497 54 06 48

Eerder verschenen edities bestellen

logo SpoorwegjournaalEen eerder verschenen editie van SJ kan bekomen worden door storting van:

  • € 13,50 (p.stuk incl port BELGIE)
  • € 18,50 (p.stuk incl.port NEDERLAND)

op rekening BE 57 0019 6090 7035 op naam van Media & Rail VOF, Leonarduslaan 10 – 2960 Brecht, met vermelding van de gewenste editie.

** Voor geïnteresseerden uit Nederland – Uw adresgegevens worden helaas niet automatisch vermeld op onze bankafschriften. Alvast bedankt om deze veiligheidshalve te willen doormailen naar abo@mediaenrail.be svp. **

Zowel voor Modelspoormagazine als voor Spoorwegjournaal zijn sommige edities nog voorradig. Bent u op zoek naar een ontbrekend exemplaar voor uw verzameling, geef ons dan een seintje, wij controleren de beschikbaarheid en wij helpen indien mogelijk u graag verder.

Menu