Levering ACTIE 2022

Tuc Rail – NEWSFLASH
————————

UPDATE over de levering van onze actiemodellen. Vrijdag 9 december.

De container waarin de modellen van uit China naar België werden vervoerd is vandaag bij Van Biervliet aangekomen!
De producent, B-Models, verzekert er ons van dat alles in het werk wordt gesteld om de actiemodellen zo snel mogelijk bij de klant te krijgen.
———–
Dernières nouvelles concernant la livraison de nos modèles. Vendredi 9 décembre.
Le conteneur dans lequel les modèles ont étés transportés de la Chine vers la Belgique est arrivé aujourd’hui chez Van Biervliet.
Le fabricant, B-Models, nous assure que tous les efforts seront faits pour que les modèles soient livrés au client au plus vite possible.

DEZE ACTIE IS AFGESLOTEN –
INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK 

Onze jaarlijkse loc-actie 

Collectors’ item enkel verkrijgbaar via Modelspoormagazine 

Actie 2022

Ook in 2021-22 bieden we onze lezers de mogelijkheid een H0-model van een interessante locomotief aan een attractieve prijs te bekomen. Aangezien de uitlevering pas voorzien is in juni 2022, hebben we deze actie logischerwijze “ACTIE 2022” genoemd. Op vrijdag 16 juli 2021 vond bij de ‘Chemin de Fer du Bocq’, in het station van Spontin de officiële voorstelling plaats van de eerste locomotief in de kleuren van TUC RAIL, een onderdeel van Infrabel, de Belgische infrastructuurbeheerder. TUC RAIL staat in voor het Project Management van grote infrastructuurprojecten. De eerste locomotief met deze speciale schildering is de 5508. De locomotief werd in een fraai lichtgrijs jasje gestoken, met het rood/grijze logo van TUC RAIL. Ze werd door vrijwilligers van TSP in juli omgeschilderd. In samenwerking met B-Models word hiervan een model gemaakt. Een prototype was te zien op het evenement ter gelegenheid van de officiële voorstelling van de echte 5508.

ONZE ACTIE VOOR ABONNEES EN LEZERS

Het model van de 5508 wordt, zoals onderhand gebruikelijk, uitgebracht in een éénmalige oplage en is enkel te verkrijgen via Modelspoormagazine, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Ook nu weer is voorzien in 5 uitvoeringen, 2-rail of 3-rail, analoog of digitaal, met of zonder geluid. Lezers en niet-lezers kunnen van dit uniek aanbod gebruik maken en het model bestellen aan een interessante prijs. De normale winkelprijs is 229 euro voor de 2-rail analoge versie. Digitale versies kosten vanzelfsprekend meer (zie tabel). Voor al onze lezers kunnen we een korting van 10 euro aanbieden, met gratis verzending. Voor onze abonnees is er bovendien een extra aantrekkelijke korting voorzien van nogmaals 20 euro, zodat zij maar liefst 30 euro en de verzendkosten uitsparen ten opzichte van de catalogusversies. Indien er voldoende inschrijvingen zijn start de productie in het voorjaar 2022. Als alles volgens planning verloopt worden de locomotieven verzonden kort voor de zomervakantie volgend jaar.

HOE GAAT DEZE ACTIE IN ZIJN WERK?

Om een vlotte afhandeling te garanderen raden we iedereen ten stelligste aan online in te schrijven. Per mail zullen we de inschrijvers op de hoogte houden van de actie. Per brief is dit niet mogelijk. Vermeld ook uw abonneenummer dat u kunt terugvinden op de plastic omslag van het magazine dat u per post wordt toegezonden. Om online in te schrijven klikt u op de link die duidelijk aangeduid staat onderaan deze pagina. U wordt dan doorverwezen naar het inschrijvingsformulier dat u zorgvuldig invult. We hebben uw adres nodig om de locomotief later te kunnen opsturen en we hebben een geldig email-adres nodig om u een bevestiging te sturen. Besteed hieraan de nodige zorg. Wat u invult komt ook zo op het etiket voor de verzending. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail van ons. Het is zeer belangrijk om deze te openen en de link aan te klikken! Dit is een controle dat het email-adres geldig is en dat de bestelling door u aangevraagd is. Zonder deze bevestiging is uw inschrijving niet geldig en komt die ook niet bij ons terecht! Voor abonnees is er bij ons nog een manuele controle nodig op naam, adres en abonneenummer. Eens we voldoende exemplaren hebben bereikt sturen we alle inschrijvers een uitnodiging tot betaling. Pas als deze betaling verwerkt is wordt uw inschrijving definitief. Wacht u rustig onze uitnodiging om te betalen af over enkele maanden. We zullen dit ook melden in Modelspoormagazine. Iedereen (dus ook een niet-abonnee) kan zonder limiet een aantal modellen bestellen aan de prijs die in de tabel staat (kolom ‘LEZERSPRIJS’), inclusief een korting van 10 Euro op elk model ten opzichte van de normale winkelprijs.
Abonnees krijgen van ons automatisch een éénmalige extra korting van € 20 (prijs = rechterkolom van de tabel). Duid in elk geval duidelijk aan dat u abonnee bent, zelfs als u uw abonneenummer niet kent! Inschrijven kan tot 31 oktober 2021. Levering volgt dan meer dan waarschijnlijk voor de zomer van 2022.

PRIJZEN van de actie van 2022

EEN OVERZICHT VAN DE VERSCHILLENDE VERSIES

Abonnees krijgen automatisch de aangegeven prijs ‘PRIJS ABONNEE’ voor één besteld exemplaar.

** Ontvangt u geen bevestigingsmail – gelieve uw Spamfilter uit te zetten en het even opnieuw te proberen **

VERSIE                                

1. 2-rail analoog
2. 2-rail DCC
3. 2-rail DCC-SOUND
4. 3-rail DIGITAL
5. 3-rail DIGITAL Mfx SOUND

LEZERSPRIJS                          

€ 219
€ 249
€ 329
€ 249
€ 329

ABONNEEPRIJS

€ 199
€ 229
€ 309
€ 229
€ 309

Menu