2 juni 2021: Vandaag is de lading met de modellen gearriveerd in Ingelmunster.
Alle locs worden getest en voorzien van de decoders volgens bestelling.

 

Onze welgemeende excuses voor de onvoorzien lange wachttijd.

De productie van de 5540, ons actiemodel 2020, wordt binnenkort gestart. Daarom hebben we op 20 april aan iedereen die inschreef voor dit model een mail gestuurd om hen te verzoeken het verschuldigde bedrag op onze rekening over te schrijven. Indien u voor onze actie inschreef en de mail niet in uw inbox vond raden we u aan om uw spamfolder te checken, want helaas komen onze mails daar vaak terecht. Nog steeds niet gevonden? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje naar:info@modelspoormagazine.com.

Diegenen die niet over internet beschikken werden per brief uitgenodigd te betalen.

We hopen binnenkort een foto van een proefschildering te kunnen tonen.

De inschrijvingen zijn afgesloten

 

Onze jaarlijkse loc-actie 

Collectors’ item enkel verkrijgbaar via Modelspoormagazine 

Actie 2020

 

Na het succes van voorgaande acties, waarbij we telkens een locomotief of treinstel in een bijzondere schildering aan een voordelige prijs aan onze abonnees konden aanbieden, gaan we in 2020 verder op de ingeslagen weg. Ook dit jaar kiezen we voor de populaire reeks 55, en wel voor een versie die voorheen in het gamma van de fabrikant nog niet werd aangeboden, namelijk de 5540 in groene livrei met lichtblauwe gordelband. Ter gelegenheid van het Festival op de Bocqlijn in 2019 heeft TSP net als in het jaar ervoor met de .5528 de toelating bekomen van TUC RAIL om één van hun 55’ers in de oude groene standaardlivrei ‘1970’ te schilderen. 

Keuze viel op de 5540, de eerste locomotief van de reeks 55 die werd aangepast om reizigerstreinen elektrisch te verwarmen. Ze werd door vrijwilligers van TSP in juli omgeschilderd. De blauwe kleur van de gordelband  is evenwel een tint te donker. Na afloop van het festival is de 5540 teruggekeerd naar TUC RAIL waar ze in haar retro-schildering in de normale dienst wordt ingezet.

ONZE ACTIE VOOR ABONNEES EN LEZERS

Het model van de 5540 wordt uitgebracht in een éénmalige oplage en is enkel te verkrijgen via Modelspoormagazine, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Ook nu weer is voorzien in 5 uitvoeringen, 2-rail of 3-rail, analoog of digitaal, met of zonder geluid. Lezers en niet-lezers kunnen van dit uniek aanbod gebruik maken en het model bestellen aan een interessante prijs. De normale winkelprijs is 209 euro voor de 2-rail analoge versie. Digitale versies kosten vanzelfsprekend meer (zie tabel). Voor al onze lezers kunnen we een korting van 10 euro aanbieden, met gratis verzending. Voor onze abonnees is er bovendien een extra aantrekkelijke korting voorzien van nogmaals 20 euro, zodat zij maar liefst 30 euro en de verzendkosten uitsparen ten opzichte van de catalogusversies. Voor iedere verkochte loc wordt door de fabrikant bovendien een donatie gedaan aan het TSP voor het in stand houden van hun rollend materieel. Indien er voldoende inschrijvingen zijn start de productie in het voorjaar. Als alles volgens planning verloopt worden de locomotieven verzonden kort na de zomervakantie.

HOE GAAT DEZE ACTIE IN ZIJN WERK?

Om een vlotte afhandeling te garanderen raden we iedereen ten stelligste aan online in te schrijven. Per mail zullen we de inschrijvers op de hoogte houden van de actie. Per brief is dit niet mogelijk. Vermeld ook uw abonneenummer dat u kunt terugvinden op de plastic omslag van het magazine dat u per post wordt toegezonden. Om online in te schrijven klikt u op de link die duidelijk aangeduid staat onderaan deze pagina. U wordt dan doorverwezen naar het inschrijvingsformulier dat u zorgvuldig invult. We hebben uw adres nodig om de locomotief later te kunnen opsturen en we hebben een geldig email-adres nodig om u een bevestiging te sturen. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail van ons. Het is zeer belangrijk om deze te openen en de link aan te klikken! Dit is een controle dat het email-adres geldig is en dat de bestelling door u aangevraagd is. Zonder deze bevestiging is uw inschrijving niet geldig en komt die ook niet bij ons terecht! Voor abonnees is er bij ons nog een manuele controle nodig op naam, adres en abonneenummer. Eens we voldoende exemplaren hebben bereikt sturen we alle inschrijvers een uitnodiging tot betaling. Pas als deze betaling verwerkt is wordt uw inschrijving definitief. Wacht u rustig onze uitnodiging om te betalen af over enkele maanden. We zullen dit ook melden in Modelspoormagazine. Iedereen (dus ook een niet-abonnee) kan zonder limiet een aantal modellen bestellen aan de prijs die in de tabel staat (kolom ‘LEZER-PRIJS’). en geniet van een eenmalige korting van 10 Euro.
Abonnees krijgen van ons automatisch een éénmalige extra korting van € 20 (prijs = rechterkolom van de tabel). Duid in elk geval duidelijk aan dat u abonnee bent, zelfs als u uw abonneenummer niet kent! Inschrijven kan tot 15 februari 2020. Levering volgt dan meer dan waarschijnlijk na de zomer.

PRIJZEN van de actie van 2020

EEN OVERZICHT VAN DE VERSCHILLENDE VERSIES

Abonnees krijgen automatisch de aangegeven prijs ‘PRIJS ABONNEE’ voor één besteld exemplaar.

** Ontvangt u geen bevestigingsmail – gelieve uw Spamfilter uit te zetten en het even opnieuw te proberen **

VERSIE                                

1. 2-rail analoog
2. 2-rail DCC
3. 2-rail DCC-SOUND
4. 3-rail DIGITAL
5. 3-rail DIGITAL Mfx SOUND

LEZERSPRIJS                          

€ 199
€ 229
€ 309
€ 229
€ 309

ABONNEEPRIJS

€ 179
€ 209
€ 289
€ 209
€ 289

Menu