Onze jaarlijkse loc-actie 

Collectors’ item enkel verkrijgbaar via Modelspoormagazine 

actie 2020: Wordt binnenkort bekend gemaakt    

actie 2019

loc actie Modelspoormagazin 2019

Foto Peter Van Gestel

 

Zes jaar geleden kwam de redactie terug van Nürnberg met een interessant voorstel aan onze lezers en abonnees: de uitgave van een locomotief in een apart kleedje aan een aantrekkelijke prijs. De 5523, in gele livrei met blauwe band, was de eerste in een rij exclusieve modellen. Nog vijf andere acties volgden, met telkens een heel aparte uitvoering.

We gaan in 2019 terug naar de reeks waarmee het begon: de immer populaire reeks 55. In 2018 kwamen enkele mensen op het idee om ter gelegenheid van het Bocq-festival de 5528 terug in een vroegere livrei te herschilderen. De loc behoort tot TUC-Rail die hiervoor toelating gaf. Ook na de festivalweek werd de loc nog ingezet, zo mocht de 5528 al een aantal ballasttreinen vanuit de steengroeve in Quenast verzekeren.

ONZE ACTIE VOOR ABONNEES EN LEZERS

Actie 2019 – Het model van de .5528 wordt uitgebracht in een éénmalige oplage en is enkel te verkrijgen via Modelspoormagazine, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Ook nu weer is voorzien in 5 uitvoeringen, 2-rail of 3-rail, analoog of digitaal, met of zonder geluid. Lezers en niet-lezers kunnen van dit uniek aanbod gebruik maken en het model bestellen aan een interessante prijs. De normale winkelprijs is 209 euro voor de 2-rail analoge versie. Digitale versies kosten vanzelfsprekend meer (zie tabel). Voor al onze lezers kunnen we een korting van 20 euro aanbieden, met gratis verzending. Voor onze abonnees is er bovendien een extra aantrekkelijke korting voorzien van 30 euro, zodat zij maar liefst 50 euro en de verzendkosten uitsparen ten opzichte van de catalogusversies. Daarmee kost deze 5528 precies evenveel als ons actiemodel uit 2013!

Indien er genoeg inschrijvingen zijn zal de productie starten nog voor de zomer, zodat de inschrijvers ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Modelspoormagazine (september-oktober) de loc thuis geleverd krijgen, als het productieproces volgens planning verloopt.

HOE GAAT DEZE ACTIE IN ZIJN WERK?

Om een vlotte afhandeling te garanderen raden we iedereen ten stelligste aan online in te schrijven. Per mail zullen we de inschrijvers op de hoogte houden van de actie. Per brief is dit niet mogelijk. Vermeld ook uw abonneenummer dat u kunt terugvinden op de plastic omslag van het magazine dat u per post wordt toegezonden. Om online in te schrijven klikt u op de link die duidelijk aangeduid staat onderaan deze pagina. U wordt dan doorverwezen naar het inschrijvingsformulier dat u zorgvuldig invult. We hebben uw adres nodig om de locomotief later te kunnen opsturen en we hebben een geldig email-adres nodig om u een bevestiging te sturen. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail van ons. Het is zeer belangrijk om deze te openen en de link aan te klikken! Dit is een controle dat het email-adres geldig is en dat de bestelling door u aangevraagd is. Zonder deze bevestiging is uw inschrijving niet geldig en komt die ook niet bij ons terecht! Voor abonnees is er bij ons nog een manuele controle nodig op naam, adres en abonneenummer. Eens we voldoende exemplaren hebben bereikt sturen we alle inschrijvers een uitnodiging tot betaling. Pas als deze betaling verwerkt is wordt uw inschrijving definitief. Wacht u rustig onze uitnodiging om te betalen af over enkele maanden. We zullen dit ook melden in Modelspoormagazine. Iedereen (dus ook een niet-abonnee) kan zonder limiet een aantal modellen bestellen aan de prijs die in de tabel staat (kolom ‘LEZER-PRIJS’). Abonnees krijgen van ons automatisch een éénmalige extra korting van € 30 (prijs = rechterkolom van de tabel). Duid in elk geval duidelijk aan dat u abonnee bent, zelfs als u uw abonneenummer niet kent! Inschrijven kan tot 16 maart 2019. Levering volgt dan meer dan waarschijnlijk na de zomer.

PRIJZEN van de actie van 2019

EEN OVERZICHT VAN DE VERSCHILLENDE VERSIES

Abonnees krijgen automatisch de aangegeven prijs ‘PRIJS ABONNEE’ voor één besteld exemplaar.

** Ontvangt u geen bevestigingsmail – gelieve uw Spamfilter uit te zetten en het even opnieuw te proberen **

VERSIE                                

1. 2-rail analoog
2. 2-rail DCC
3. 2-rail DCC-SOUND
4. 3-rail DIGITAL
5. 3-rail DIGITAL Mfx SOUND

LEZERSPRIJS                          

€ 189
€ 219
€ 299
€ 219
€ 299

ABONNEEPRIJS

€ 159
€ 189
€ 269
€ 189
€ 269

Menu