2018/10/13 21:05:07

UNDER CONSTRUCTION – UNDER CONSTRUCTION UNDER CONSTRUCTION – UNDER CONSTRUCTION UNDER CONSTRUCTION – UNDER CONSTRUCTION UNDER CONSTRUCTION – UNDER CONSTRUCTION UNDER CONSTRUCTION – UNDER CONSTRUCTION 

Modelspoorexpo

OKTOBER 2020

 

De Grote Modelspoorexpo is een tweedaagse publieksbeurs en het enige grote modelspoorevenement in België.

Deze expo wordt georganiseerd door Meta Media Groep, uitgever van Modelspoormagazine / Train Miniature Magazine en Spoorwegjournaal / Journal du chemin de fer. Modelspoormagazine is het belangrijkste blad van de Benelux over modelspoor.

De Grote Modelspoorexpo is in 2020 aan zijn 10e editie toe en is al vele jaren een begrip in de Benelux.

De expo heeft een erg gewaardeerd tentoonstellingsdeel met meer dan 40 modelbanen die tot de top uit West-Europa behoren. Tevens vindt tijdens het expo-weekend de apotheose plaats van de minibaantjeswedstrijd met +/- 15 deelnemers. Het evenement trekt tweejaarlijks meer dan 5.000 bezoekers.

Leuven is centraal gelegen in het land en ook vlot bereikbaar met openbaar vervoer of de auto. De zaal heeft een ruime parking. De organisatie zorgt voor een verzorgde catering. Iedere betalende bezoeker krijgt een gratis consumptie. Kinderen kleiner dan 155 cm hebben steeds gratis toegang mits begeleiding van een betalende volwassene.

De grote fabrikanten in de modeltreinwereld tekenen present in Leuven want de expo is telkens een uitgelezen gelegenheid om nieuwe producties aan een ruim kennerspubliek voor te stellen.

Voor modeltreinliefhebbers biedt het beurs-gedeelte alles om de verzameling aan te vullen of voor de aanschaf van allerlei materiaal en gereedschap. Dit gaat van rollend materieel, bouwkits en scenery, boeken/Dvd’s, gereedschappen tot vele kleine artikelen die in de vakhandel moeilijk verkrijgbaar zijn. De handelaarstanden worden verder aangevuld met een ruilbeurs voor particulieren. Meer dan 70 commerciële deelnemers zorgen er voor dat iedereen tevreden huiswaarts keert. Voor het commercieel deel staat 3.000 m² zaaloppervlak ter beschikking.

De Grote Modelspoorexpo is een begrip geworden voor de liefhebbers in België en omliggende, welke op zoek zijn naar materiaal om hun hobby te beoefenen of hun verzameling te vervolledigen.

Mis deze buitengewone expo niet. Afspraak in oktober 2020.

Meer info over onze expo 2018 in Leuven vindt u hier

Menu