ACTIE 2024 NMBS HLE 2244

Collectors item, enkel verkrijgbaar via Modelspoormagazine

Deze actie is afgesloten.

We sturen al wie inschreef binnenkort een mailtje. Hou ook deze pagina in het oog.

Na het succes van onze voorgaande acties, waarbij we telkens een locomotief of treinstel in een bijzondere schildering aan een voordelige prijs aan onze abonnees konden aanbieden, gaan we in 2024 verder op de ingeslagen weg.

Dit jaar kiezen we voor een variant van de elektrische locomotief reeks 22 die nog nooit eerder in schaal 1:87 werd uitgebracht: de HLE 2244 in zijn twee tinten groene livrei met enkelvoudige frontseinen maar reeds voorzien van de nieuwe nummering van januari 1971.

 

Een korte historiek van deze locomotief vindt u in Modelspoormagazine nummer 244.

 

Het model van de 2244 wordt uitgebracht in samenwerking met Van Biervliet in een éénmalige oplage en is enkel te verkrijgen via Modelspoormagazine, en dit voor zowel abonnees als niet-abonnees. Ook nu is voorzien in vijf uitvoeringen, 2-rail of 3-rail, analoog of digitaal, met of zonder geluid. De normale winkelprijs voor een reeks 22 is thans 269 euro voor de 2-rail analoge versie. Digitale versies kosten vanzelfsprekend meer (zie tabel). Abonnees genieten van een aantrekkelijk korting van 20 euro op de normale verkoopprijs, inclusief gratis verzending naar België en Nederland. Ook niet-abonnees kunnen dit model bestellen aan de normale catalogusprijs, doch genieten ook van de gratis verzending naar België en Nederland. Indien er voldoende inschrijvingen zijn start de productie voor de zomer 2024. Als alles volgens planning verloopt worden de locomotieven verwacht tegen het einde van dit jaar.

 

Een overzicht van de verschillende versies

  1. 2-rail analoog: 269 euro
  2. 2-rail DCC: 299 euro
  3. 2 rail DCC-Sound: 379 euro
  4. 3-rail digitaal: 299 euro
  5. 3-rail digitaal MfX Sound: 379 euro

Abonnees krijgen bovenop de vermelde prijs een korting van 20 euro op één besteld exemplaar. Met andere woorden, we trekken 20 euro af van de totaalsom voor abonnees. De verzendkosten voor België en Nederland zijn in de prijzen inbegrepen. Verzendkosten naar andere landen op aanvraag info@mediaenrail.be.

 

Hoe werkt deze actie?

Onderaan deze bladzijde klikt u op de knop ‘INSCHRIJVEN’. U wordt dan doorverwezen naar het inschrijvingsformulier dat u zorgvuldig invult. We hebben uw adres nodig om de locomotief te kunnen opsturen en we hebben ook een geldig email-adres nodig om u een bevestiging te zenden. Besteed hieraan de nodige zorg. Wat u invult komt ook zo op het etiket van de verzending. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail van ons. Het is zeer belangrijk om deze te openen en de link aan te klikken! Dit is een controle dat het email-adres geldig is en dat de bestelling door u is aangevraagd.

ZONDER DEZE BEVESTIGING IS UW INSCHRIJVING NIET GELDIG EN KOMT DIE OOK NIET BIJ ONS TERECHT!

OPGELET! Sedert enkele dagen merken we dat deze mails soms meerdere uren onderweg zijn. We verontschuldigen ons voor dit ongemak en vragen u enkele uren geduld alvorens ons te contacteren.

Ontvangt u geen bevestigingsmail, kijk dan even in de spam-folder. Gelieve eventueel uw spamfilter even uit te zetten en het opnieuw te proberen. Voor abonnees is er bij ons nog een manuele controle nodig op naam, adres en abonneenummer. Eens we een voldoende aantal exemplaren hebben bereikt sturen we alle inschrijvers een uitnodiging tot betaling. Pas als deze betaling verwerkt is wordt uw inschrijving definitief. Wacht u rustig onze uitnodiging af om te betalen over enkele maanden.

We zullen dit ook melden in Modelspoormagazine en hier op de website. Iedereen kan zonder limiet een aantal modellen bestellen aan lezers-prijs. Abonnees krijgen van ons automatisch een éénmalige korting van 20 euro op de bestelling. Duid in elk geval duidelijk aan dat u abonnee bent, zelfs als u uw abonneenummer niet kent!

Inschrijven kan tot 15 april 2024. Levering volgt dan meer dan waarschijnlijk tegen het einde van 2024.

 

Menu