Cadeaubon Meta Media Groep

Verrassen met een cadeaubon

De waardebon is één jaar geldig en kan ingezet worden, als korting of als integraal bedrag voor de aanschaf van; een abonnement, de verzamelmap, boeken enz die door Meta Media Groep aangeboden worden.

Om een cadeaubon aan te vragen kan u een bedrag naar keuze storten op ons algemeen rekeningnummer: BE78 4441 7295 1168 – KREDBEBB

Dit ten name van Meta Media Groep bvba – Hekkergemstraat 31 – 9260 Schellebelle. Gelieve in de mededeling ‘cadeaubon’ te vermelden. Het gevraagde wordt u na ontvangst van betaling opgestuurd. Meer info: abo@metamediagroep.be of 0032 497 20 04 44

Verrassen zonder cadeaubon ook mogelijk

Wenst u meteen het abonnement zonder cadeaubon op te starten voor diegene die u graag wenst te verrassen, dat kan ook! Bezorg ons de volledige gegevens (naam, adres, mail, tel.) van de betaler als ook van de ontvanger.
Wij verwerken al deze gegevens in onze database en bezorgen de betaler een referentie die bij de overschrijving moet worden vermeld. Zo weten wij meteen voor wie het abonnement bestemd is en van wie het afkomstig is.

AL DE DOOR ONS BESCHIKBARE ADRESGEGEVENS WORDEN NIET GEBRUIKT VOOR EXTERNE PUBLICITAIRE DOELEINDEN

waardebon Modelspoormagazine - Spoorwegjournaal
Menu