Blog

Nürnberg 2019 – Dag 2

Märklin maakt 3500 gouden krokodillen. Het model wordt achter glas bewaard. Rocky-Rail is bijna klaar met de torpedowagen. Ook bij Rocky-Rail: Nog een paar foto’s van de reeks 80 van Piko: De rijtuigen I4-I5 van LS-Models komen er aan: Bij Roco is een 3D-print van de Sik te zien. Hobbytrain bevestigt de komst van de reeks 77 in spoor N, zowel in NMBS als Lineas livrei.
Lees verder

Nürnberg 2019 – Dag 1

Vandaag is de “Spielwarenmesse” geopend. We zetten voor u de belangrijkste nieuwtjes op een rij. B-Model kondigt de BUDD aan. Een langverwacht model. Op de stand is al een prototype te zien. Als eerste komt een versie met enkele frontseinen, maar vanzelfsprekend volgen nog andere versies. Voorts komen er aantal kleurvarianten van reeds bestaande modellen, reeksen 59, 75, 55, 22, 25, 62 en de stellen Desiro, AM 54, AM 86. Van de kleine rangeerdiesels reeksen 90-91 komt een modelletje met verlengd chassis. Piko toont de reeks 80. We hadden het een beetje anders gehoopt, maar helaas valt er anders niet…
Lees verder

Roco 2019

Aankondiging Roco 2019 Diverse goederenwagens en de locomotief Traxx van Lineas
Lees verder

Eind januari is het zo ver…

Traditiegetrouw bezoekt de redactie de speelgoedbeurs in Nürnberg. Tijdens onze speurtocht ter plaatse zullen we de lezer hier uitgebreid informeren, maar we starten vanaf nu al met alle interessante nieuwtjes die ons bereiken. Hou deze rubriek in de gaten!
Lees verder
Menu